L
INDA.meiden ‘MEIDEN AAN DE MACHT’ ligt morgen in de winkel. Met een hoog gehalte sterke, eigenwijze maar vooral feministische vrouwen. Propvol inspiratie. Het motto: My body. My voice. My choice.

Interview met famke Louise en Mano Bouzamour

Famke Louise schrijft haar eigen nummers, werkt mee aan de productie, scoort de ene hit na de andere en wordt volwassen terwijl het hele land meekijkt – en daar zijn ongezouten mening over geeft. In dit nummer leert ze schrijver Mano Bouzamour een lesje feminisme. “Ik doe wat ik zelf wil.” Ze vertelt dat ze lange tijd zó gepusht werd perfect te zijn, dat ze onzeker werd. Nu doet ze niks meer voor mannen, maar maakt ze haar eigen keuzes. Mano vindt dat dope. Wij trouwens ook.

Twintig feministen op een rijtje

Jongeren oppervlakkig? Onzin. Twintig twintigers over hoe zij het nét even anders doen. Niet bang om tegen de stroom in te zwemmen. Van jeugdarts en maritiem officier tot museumdirecteur en abortusstrijder. Vrouwen die hun eigen regels schrijven en daarmee het verschil maken.

Het leven lacbt Loiza Lamers weer toe

Loiza Lamers stond met haar stralende lach voor de lens van Meis Belle Wahr en Jip Merkens en deelt nu haar ervaringen en visie op een leuk leven. Ze is transgender, ging voor een perfecte modellencarrière en werd in het najaar van 2017 getroffen door een herseninfarct: “Snoepen was verboden en buiten de deur eten stond ik mezelf niet toe. Nu ben ik drie kilo zwaarder. Maar soit. Het leven is weer mooi.”

Slay my life

Tim Hofman schreef een mooie column over zijn favoriete sterke vrouwen. En Suzette observeerde de jeugd van tegenwoordig: “Lang dacht ik dat ‘watskeburt’ een exotische vogel was.”

This is a bold title

Duis quis tortor sed sapien tincidunt ultrices tempor et ligula. Sed finibus, sem elementum tincidunt tempor, ipsum nisi ullamcorper magna, vel dignissim eros sapien at sem. Aliquam interdum, ante eget sagittis fermentum, mauris metus luctus sem, at molestie lorem.

Vivamus vehicula felis eget lectus laoreet finibus. Pellentesque luctus odio sapien, at suscipit mi malesuada non. Duis elementum cursus auctor. Morbi quis mattis tortor. Duis quis tortor sed sapien tincidunt ultrices tempor et ligula. Sed finibus, sem elementum tincidunt tempor, ipsum nisi ullamcorper magna, vel dignissim eros sapien at sem. Aliquam interdum, ante eget sagittis fermentum, mauris metus luctus sem, at molestie lorem.

Another amazing title

Moneda is a mobile-first cryptocurrency investment platform. There isn’t enough mobile accessibility in the world of cryptocurrency, and our team realizes that.

This is a small heading

Vivamus vehicula felis eget lectus laoreet finibus. Pellentesque luctus odio sapien, at suscipit mi malesuada non. Duis elementum cursus auctor. Morbi quis mattis tortor. Duis quis tortor sed sapien tincidunt ultrices tempor et ligula. Sed finibus, sem elementum tincidunt tempor, ipsum nisi ullamcorper magna, vel dignissim eros sapien at sem. Aliquam interdum, ante eget sagittis fermentum, mauris metus luctus sem, at molestie lorem.

Nested column with a title & text

Cras eget mollis leo. In ultricies sit amet justo ac tincidunt. Integer volutpat enim non velit pellentesque, a placerat dolor ullamcorper. Phasellus ac dolor velit. Nam molestie turpis sit amet diam lobortis sagittis.

Nested column with a title & text

Cras eget mollis leo. In ultricies sit amet justo ac tincidunt. Integer volutpat enim non velit pellentesque, a placerat dolor ullamcorper. Phasellus ac dolor velit. Nam molestie turpis sit amet diam lobortis sagittis.